11 octombrie 2011

Regăsire târzie ....e de vină muza mea !!!!

   Vă salut şi vă spun "Bine vă regăsesc" după  o mini-vacanţă petrecută la mare, munte şi la ţară.Poate umpic cam lungă având în vedere că activităţile mele artistice s-au lăsat aşteptate până când capricioasa mea muză a revenit în forţă.Ce să-i faci cu muzele astea, sunt "cu fiţe" cum se zice, nu?Şi afurisita muză în loc să "robotească de zor" dormea liniştită fără să fie măcar deranjată de "înghiontirile" mele zdravene mai ales că aveam de lucru cu atât mai mult cu cât am avut onoarea de a fi fost invitată în calitate de participant la Târgul de hand-made de la Palatul Şuţu pe 1 şi 2 octombrie 2011 .Aşa că din ghiont în ghiont  acuma încercăm să pornim rotiţele "maşinăriei" că deh, lenea e cucoană mare!!!Mult mai bună e munca care dă vieţii noastre o ritmicitate şi o frumuseţe aparte.
  Şi ca să începem frumos şi în plină forţă i-am dat muzei timp de meditaţie la ceva măreţ:să găsească variante de stiluri pentru a  picta dulapul meu de pantofi ca o primă încercare de a realiza decoraţiuni pe mobilier.
   Şi să vedem ce a reuşit să realizeze!!!
            Pentru a testa această modalitate de pictură pe mobilier am prins curaj pentru început spre a o realiza nu pe lemn natur, aşa cum ar  fi trebuit de fapt, ci pe furnir.

Dulapul este realizat prin îmbinarea picturii manuale şi a tehnicii şerveţelului.Intenţionez pe viitor să aduc elemente de noutate în tehnica picturii decorative. 

  Vă aştept cu mare interes să mă susţineţi mai ales că lucrez la o nouă tehnică de pictură decorativă care, dacă o voi reuşi va constitui un pas foarte important în schimbarea stilului meu de a realiza decoraţiuni pe casete, pahare, mobilier chiar şi pe oglinzi sau perete.
 Vă doresc zile cu dimineţi frumoase, însoţite de  cafele aburinde şi aromate alături de Mara.

Un comentariu:

decoratiunicustil spunea...

Buna.... ne-am cam destrabalat in aceasta vacanta...la mare si munte....muza mea si-a cerut drepturile de concediu de odihna si deh decat sa o concediez ca imi e indispensabila m-am conformat...si va asteptam cu comentarii...o zi frumoasa!!

Căutaţi pe blog